Авария изправи на крак тази вечер част от жителите на

...
Авария изправи на крак тази вечер част от жителите на
Коментари Харесай

Авария наводни приземни етажи в столичния квартал Младост 1

Авария изправи на крайник довечера част от жителите на столичния квартал " Младост " 1. Спуканата тръба е била ремонтирана по-рано денем, а няколко часа по-късно водата бликнала. Наводнени са приземните етажи на околните здания, магазини и заведения за хранене. Представители на " Софийска вода " дойдоха на място за изясняване на аргументите за повредата.

София
 Тодор Тодоров, притежател на магазин: Няколко пъти избива тоя същия ремонт, който се прави, само че през днешния ден беше с голяма мощ.

Галя Коцева, притежател на ресторант: Отварям вратата тя влиза водата, до глезените ми вода, излезнахме навънка, спряхме тока, излезнахме, водата извира, безусловно извира. Цветан Никленов, управител направление на водопроводната мрежа в " Софийска вода ": Още е рано да се каже, като откопаем ще забележим какво е станало. Днес се отстранява повреда на 350-чугунен махленски тръбопровод. Изместван е преди към 10 години за градежа на тази кооперация и малко има една чупка тук. Не знаем каква е повода, с цел да избие отново водата. Сега ще разберем, само че ще се в профил повредата допустимо най-бързо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР