Аварирала е помпена станция Изток 1 в Пловдив. Докато траят

...
Аварирала е помпена станция Изток 1 в Пловдив. Докато траят
Коментари Харесай

Аварира помпена станция в Пловдив, високите части на града остават без налягане

Аварирала е помпена станция " Изток 1 " в Пловдив. Докато траят ремонтните дейности на ВиК се чака понижено водоподаване във високите елементи на града. Това предизвестяват от водното сдружение. Прогнозира се налягането да бъде възобновено към 14ч..
Прочетете още
Бул. " Дунав " №2 също ще е на изсъхнало през днешния ден поради премахване на повреда по водопроводната мрежа. Въпросният проблем е зародил преди две седмици, алармираха читатели на медията ни. Той се показва в голям теч на питейна вода, която се изливала в избите на високия блок на адреса.

Живеещи там показаха терзание, че това основава риск за основите на жилищната постройка. След многократни сигнали и липса на реакция от страна на ВиК, през вчерашния ден домоуправителят е посетил централата на сдружението, с цел да потърси отговорност за бездействието им. 

„ Днес рано сутринта спешен екип бе изпратен на адреса. Момчетата към този момент работят по премахване на повредата. Обясниха ни, че забавянето пристигнало поради огромния размер от повреди и неналичието на фрагменти “, разяснява домоуправителят на постройката Филипов. 

Жители предоставиха и видео, от което проличава мащабът на повредата. То е снимано на 1 август, ден преди да дойде екип:



Без вода ще бъдат още няколко региона на града. Едната е в Стария град, където ще се прави замяна на пожарен хидрант. Очаква се тя да бъде отстранена до 16 часа през днешния ден. 

Центъра на Асеновград ще остане на изсъхнало поради аварирал тръбопровод на площад " Николай Хайтов ". Водоподаването би трябвало да бъде възобновено до края на работния ден. Без вода ще останат селата Домлян и Пролом. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР