Аутсайдерът Верея е на дъното в Първа професионална лига и

...
Аутсайдерът Верея е на дъното в Първа професионална лига и
Коментари Харесай

Верея се цели в първи гол и първа победа

Аутсайдерът Верея е на дъното в Първа професионална лига и е единственият тим, който няма победа след 6-ия кръг. Нещо повече - отборът не е отбелязал нито един гол и се надява най-сетне да прекъсне отрицателната серия в семейството си на Славия. Двубоят е от 18:45 часа на " Трейс Арена ", а рефер ще е Георги Давидов.

В Стара Загора се приказва, че съществува възможност Верея да си върне Исмаил Иса, само че развиване по тематиката ще има през идната седмица. Днес офанзивата на тима ще бъде водена от Антон Огнянов, а зад него ще работят Милан Вушурович, Сейдина Диара и Билел Малек. Наставникът Небойша Лекич има вяра, че е пристигнало време отборът да покаже повече заостреност в нападателен проект и да изненада " белите ".

Славия направи добър мач против Лудогорец (0:0) и може да съжалява за изгубените 2 точки. Най-старият столичен клуб се снабди с две нови попълнения в лицето на Тейнур Марем и Дени Валентич-Бара, само че те останаха отвън групата за дуела. Старши треньорът Златомир Загорчич призна, че се тормози от вероятно подценяване, както се случи в мача с Витоша (Бистрица).

" Белите " ще търсят наложителен триумф, който може да ги изравни с Лудогорец на 4-ото място. Милчо Ангелов ще работи в предни позиции, подкрепян от Георги Йомов, Славчо Шоколаров и Галин Иванов.
ППЛ, 7-и кръг:

ВЕРЕЯ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Георгиев; Мачаидзе, Василиев, И. Иванов, Курупис; Н. Александер, Йоргенсен; Вушурович, Диара, Малек; А. Огнянов
Старши треньор: Н. Лекич
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Стергиакис; С. Александров, А. Христов, Гамаков, Велковски; В. Узунов, Карабельов; Йомов, Шоколаров, Г. Иванов; М. Ангелов
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: " Трейс Арена "
НАЧАЛО: 18:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Първа лига 7 кръг, петък 31 август  Верея (Стара Загора) 18:45  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР