Аутсайдерът Вараждин не затрудни сигурния шампион Динамо (Загреб) в мача

...
Аутсайдерът Вараждин не затрудни сигурния шампион Динамо (Загреб) в мача
Коментари Харесай

Новият треньор на Динамо тръгна с лесна победа

Аутсайдерът Вараждин не затрудни сигурния първенец Динамо (Загреб) в мача посред им от 27-ия кръг, с който се възобнови шампионата на Хърватия. Игор Йовичевич дебютира отпред на Динамо, а футболистите му с лекост стигнаха до победа с 3:1 и имат задатък от цели 20 точки пред втория Хайдук (Сплит), който в петък се добра до изстрадал триумф против Интер (Запрешич) с гол на българския национал Кристиан Димитров в последните секуни.

Динамовци играха без напрежение и в средата на първото полувреме към този момент водеха с 2:0. Резултата откри Ариан Адеми (13'), а малко по-късно се разписа и Бруно Петкович от дузпа. Колумбиецът Хорхе Обрегон върна интригата в 79-ата минута, само че 19-годишният Андрия Марин вкара трети гол за гостите в добавеното време.

Другата добра вест за " модрите " от деня е новият контракт на бранителя Кевин Теофил-Катерин. Французинът дойде на " Максимир " преди две години от Сент Етиен и бързо се трансформира в един от водачите на тима.

Много съм благополучен. Желанието ми беше да остана в Динамо. Заедно със фамилията ми се усещаме чудесно в Загреб. Искам да изживея още хубави моменти с отбора ", показа Теофил-Катерин.

Снимка 1: cropix Лига 1 27 кръг, събота 6 юни Вараждин 1:3краен резулат  Динамо Загреб
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР