automedia.investor.bgЗа секунди 11 луксозни автомобила се превърнаха в купчина ламариниМлад

...
automedia.investor.bgЗа секунди 11 луксозни автомобила се превърнаха в купчина ламариниМлад
Коментари Харесай

Младеж потроши коли за 500 000 паунда в Лондон

automedia.investor.bg

За секунди 11 първокласни автомобила се трансфораха в купчина ламарини

Млад британец направи една от най-скъпоструващите произшествия в последните години, като с висока скорост загуби надзор върху автомобила си на тясна улица и потроши 11 паркирани коли. Сред тях са McLaren, Porsche, Bentley и Audi.

Вестник " Дейли Телеграф " показва, че случаят е станал в Челси, един от най-богатите квартали на английската столица Лондон. Видеото от камерите демонстрира, по какъв начин водачът на Audi Q7, което преследва едно Porsche с висока скорост, губи надзор върху кросоувъра и стартира да се удря в паркираните от двете страни на улицата коли.

Според отчета на полицията потърпевши са 11 коли, измежду които McLaren, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, Porsche 911, две Audi Q7 и още едно Porsche. Засега няма точни данни за вредите, само че съгласно предварителните оценки, те възлизат на повече от 500 хиляди паунда. Три от първокласните коли - McLaren, Porsche Cayenne и Bentley Bentayga, са на една собственичка.



Според очевидци, които са помогнали на водача да изчака колата за спешна помощ, първоначално той твърдял, че карал толкоз бързо, тъй като някой го гонел с различен автомобил (от видеото се вижда обаче, че това не е така). Тогава младежът си признал, че самият той преследвал различен водач, който преди този момент блъснал колата му. Сега младият британец е в болница с пострадвания по главата, които не са рискови за живота му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР