automedia.investor.bgОказва се, че като жена ще плати 1100 долара по-малко

...
automedia.investor.bgОказва се, че като жена ще плати 1100 долара по-малко
Коментари Харесай

Канадец си смени пола за по-евтина застраховка за кола

automedia.investor.bg

Оказва се, че като жена ще заплати 1100 $ по-малко на година

Всичко стартира, когато 23-годишният канадец Дейвид (фамилията му не се споменава) взема решение да направи застраховка на преди малко купения Chevrolet Cruze. В офиса на компанията младият мъж схваща, че тя ще му коства 4500 канадски $. Това огорчило младежа, който се поинтересувал какъв брой ще му коства застраховката, в случай че беше жена. Отговорът е 3400 $.

 Канадец си смени пола за по-евтина застраховка за кола

Цялата тази неправда вбесила канадеца и той се опитал да убеди застрахователя да уточни в базата данни, че застраховката е на жена. След като получава безапелационен отвод, Дейвид взема решение да работи по различен метод, разкрива изданието cbc.ca.

Младежът приема че спестяването на 91 $ на месец е задоволителна причина, с цел да се трансформира в жена, най-малко на хартия. Дейвид деликатно учи въпроса и отива на посещаване при специфичен доктор. Там нещата се оказва много лесни – той изяснява, че се разпознава като представител на слабия пол и не се усеща мъж.

В последна сметка младияг канадец получава нужната му диагноза от лекаря и подава публична молба за промяна на пола. След известно време получава нов акт за раждане, в който е посочен като жена. С него сменя всички свои документи, само че резервира името си. И в последна сметка прави по-евтина застраховка на колата си.

„ Бях по едно и също време шокиран, само че и щастлив, че съумях да измамя системата и да печеля. Все още съм мъж на 100%, само че от позиция на закона съм жена и мога да употребявам привилегиите на този пол ”, разяснява канадецът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР