Аугсбург приема германския шампион Байерн Мюнхен в баварско дерби от

...
Аугсбург приема германския шампион Байерн Мюнхен в баварско дерби от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Аугсбург vs Байерн Мюнхен 1:3, Кейн пак се разписа

Аугсбург приема немския първенец Байерн Мюнхен в баварско дерби от 19-ия кръг на Бундеслигата. Резултатът към този ден е 1:3. Александър Павлович откри резултата в 23-ата минута. Алфонсо Дейвис удвои актива на Байерн в добавеното време на първото полувреме. Ермедин Демирович понижи пасива на Аугсбург в 52-ата минута. Седем по-късно Хари Кейн повиши още веднъж резултата за мюнхенци. Срещата може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT, както и да я следите онлайн в уеб страницата Gong.bg.

Мачът в Бавария започва в доста положително движение, а в 12-ата минута Аугсбург осъществя попадение. То бе дело на Речбекай, който от дребен ъгъл простреля Нойер, но страничният рефер подвигна своя байрак за засада и голът беше анулиран.

В 23-ата минута пък Байерн отговори на това предизвикателство и откри резултата на " ВВК Арена ". Гостите извършиха корнер и след композиция с глава Александър Павлович прониза Дамен и поведе мюнхенци напред в резултата.

Четири по-късно Байерн разигра чудесно по дясното крило, а Лерой Сане върна леко обратно за Рафаел Герейро. Португалецът шутира доста мощно с левия крайник, само че не съумя да затрудни Флин Дамен и той възобнови играта с навън. Постепенно хората на Томас Тухел започнаха да ползват напън, a в добавеното време Алфонсо Дейвис удвои актива на своя отбор. Канадецът пое топката в половината на Аугсбург и с удар, повече от 100 км/ч прониза Дамен за повторно.

Седем след подновяването на играта Аугсбург върна един гол в срещата, откакто Елдемир Демирович се извиси над всички в наказателното поле и означи с глава за 1:2.

В 59-ата обаче Байерн възвърне преднината си от два гола, откакто Джамал Мусиала опита да стреля от близко към вратата на Аугсбург, но Якич мазета настрана. Там беше Хари Кейн, който беше в състояние на засада, и от близко вкара. Последва ревизиране от реферите, които заключиха, че голът е постоянен.

LIVE /

0:1 Павлович 23', 0:2 Дейвис 45+', 1:2 Демирович 52', 1:3 Кейн 59'

Съставите на двата тима:

Аугсбург : Дамен – Мбабу, Гувелеув, Удукай, Яго – Йенсен, Речбекай, Якич, Варгас – Демирович, Тийц

Байерн : Нойер – Герейро, Де Лихт, Дайър, Дейвис – Павлович, Горетцка – Коман, Мусиала, Сане - Кейн
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР