Аугсбург и Борусия Мьонхенгладбах изиграха феноменален двубой, но не успяха

...
Аугсбург и Борусия Мьонхенгладбах изиграха феноменален двубой, но не успяха
Коментари Харесай

Аугсбург и Борусия Мьонхенгладбах спретнаха истинско голово зрелище на старта в Бундеслигата

Аугсбург и Борусия Мьонхенгладбах изиграха свръхестествен дуел, само че не съумяха да се победят и приключиха наедно 4:4 в дуел от първия кръг на немската Първа Бундеслига. Двата тима си размениха по три гола още до почивката, а крайният резултат беше завършен чак в седмата минута на добавеното време, когато гостите изравниха от дузпа. Гостите бяха дръпнали с 3:1, само че след това баварците обърнаха до 4:3, само че не съумяха да задържат задатъка си.

„ Жребчетата “ си обезпечи добър задатък от две попадения още до 27-ата минута след точни удари на Ко Итакура и новия нападател Томаш Чванчара. В 29-ата минута обаче Елвис Реджбекай понижи с отдалечен шут.

В 37-ата минута Гладбах отново дръпна с два гола, с помощта на Натан Н’Гуму. Това обаче не беше краят за тази първа част, тъй като Максимилиан Бауер понижи в 41-ата минута, а в продължението Свен Михел се разписа за 3:3 от углавен удар.

След паузата високото голово движение секна, с цел да се стигне до 76-ата, когато Рубен Варгас донесе обрата за 4:3.

Гостите обаче се пребориха за точката, когато в добавеното време завоюваха дузпа, вкарана от досегашния съотборник на Мартин Минчев в Спарта Прага Чванчара.

Тези осем гола са подравнен връх за най-резултатен мач в откриващия кръг в Първа Бундеслига. Досега той се държеше еднолично от Байерн Мюнхен, който през 2020-а година прегази Шалке 04 с 8:0.

A breathless encounter ends level. 4-4
— Gladbach (@borussia_en)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР