Audi ще представи два нови модела през следващата седмица,това стана

...
Audi ще представи два нови модела през следващата седмица,това стана
Коментари Харесай

Audi представя Q4 e-tron и Q4 e-tron Sportback модела на 14 април


Audi ще показа два нови модела през идната седмица,това стана ясно след малко видео, оповестено в формалния Twitter акаунт на марката. Електрическите Q4 e-tron и Q4 e-tron Sportback ще дебютират на 14 април в онлайн премиера.



За в този момент знаем, че и двата модела, които ще се различват единствено по дизайн, употребяват MEB платформата на VW Group, като междуосието им от 2760мм е малко по-късо от това на Audi Q5. Височината на Q4 е 1613мм, а дължината и ширината са надлежно 4590мм и 1865мм.



Що се отнася до задвижването, то най-вероятно ще забележим близки стойности до тези при концептът от предходната година. Това значи два електромотора върху предната и задната ос, чиято оптималната мощ ще се върти към 300 конски сили. Ако това е правилно, то батерията ще е с величина от 82кВч и ще е задоволителна за над 450 км пробег.



Със сигурност знаем по какъв начин ще наподобява интериорът, защото от Audi го демонстрираха преди близо месец. Очаквано виждаме 10.25-инчов екран пред лидера с леко изменен волан, както и 11.6-инчов екран в междинната част на таблото. Хед-ъп екран с виртуална действителност също ще е част от оборудването при двете електрически SUV-та.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР