Audi се старае да направи своите електромобили още по-чисти, като

...
Audi се старае да направи своите електромобили още по-чисти, като
Коментари Харесай

Audi ще пречиства въздуха чрез сложна система в своите електромобили

Audi се старае да направи своите електрически автомобили още по-чисти, като с изключение на нездравословните излъчвания, които икономисват на природата, немският производител ще се опита да пречисти и частиците, които другите коли отделят при придвижване. Това ще бъде осъществено посредством пилотен план в който германците ще си партнират с компанията Mann + Hummel за основаването на комплицирана система за филтриране на въздуха.

Ако доближи до серийно произвеждане, тя ще бъде поставяна в електрическите автомобили на марката, които ще преработват фините частици прахуляк, като този от спирачките да вземем за пример. Проектът стартира още през 2020 година и ще продължи до 2024 година, когато от Audi ще прегледат резултатите и ще решат дали да продължат с създаването му.

Системата е сходна на тази, която е конфигурирана в множеството заводи и някои домове и работи, както при придвижване, по този начин и при спрян автомобил, при зареждане да вземем за пример. Тестовете демонстрират, че за в този момент той няма отрицателно въздействие, като е подложен на няколко електрически Audi-та с които са изминати над 50 хиляди километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР