Audi RS Q8 е кросоувърът с най-малка мощност от триото

...
Audi RS Q8 е кросоувърът с най-малка мощност от триото
Коментари Харесай

Audi RS Q8 с карбонов пакет и 790 конски сили струва над 600 хиляди лева

Audi RS Q8 е кросоувърът с най-малка мощ от триото допълващо се от Lamborghini Urus и Porsche Cayenne GT с мощ от 600 конски сили, с помощта на своя 4.0-литров бензинов осмак. Двигателят е същият, който се вгражда и в останалите два кросоувъра и има същия капацитет, който само чака да бъде отключен. Именно в такива случаи се намесват тунинг компании като ABT, да вземем за пример.
`Audi

Специалистите показаха Audi RS Q8 Signature Edition с усъвършенствана мощ, карбонов пакет от добавки и мощ от 790 конски сили. Максималният въртящ миг е повишен до 1000 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч към този момент лишава 3.2 секунди. Максималната скорост е 315км/ч, а цената е 316 хиляди евро.
`Audi

Промените във визията стартират с нападателен спойлер в предната част, нова рамка към решетките, нови прагове, отвори на калниците, нов дифузьор в задната част, спойлер върху капака и капачки на огледалата. Всички детайли са направени от въглерод, като материалът е употребен и в интериора. Джантите са в размер от 23 инча, а ауспуховата система е с накрайници с диаметър от 105мм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР