Audi разкри подробности за нова интересна своя разработка- e-tron Scooter, която комбинира

...
Audi разкри подробности за нова интересна
своя разработка- e-tron Scooter, която
комбинира
Коментари Харесай

Audi e-tron Scooter комбинира електрически скутер и скейтборд

Audi разкри детайлности за нова интересна своя разработка- e-tron Scooter, която комбинира в едно набиращите все по-голяма известност електрически скутери с познатата ни идея за управление на скейтборд.

От Audi дефинират e-tron Scooter като стилно и функционално решение за изминаване на "последния километър " до крайната дестинация, като в това определение от компанията влагат смисъла за онези разстояния като това от вкъщи до градския транспорт, от него до работното място и други.

Тежащият 12 кг Audi e-tron Scooter може да се сгъва и да се ръководи с една ръка, което в допълнение улеснява неговото транспортиране и ръководство. Ускоряването и намаляването на скоростта се реализира посредством развъртаща се ръкохватка, а автономността му е до 20 километра, като за постигането на този резултат спомага и системата за регенериране на спирачната сила.



Audi ще стартира производството и продажбите на e-tron Scooter към края на следващата година, като прогнозната цена, която анонсират от марката е 2000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР