Audi разкри първите подробности на изцяло новото си и 100%

...
Audi разкри първите подробности на изцяло новото си и 100%
Коментари Харесай

Новото електрическо Audi Q6 e-tron идва на цена от 74 700 евро. Първи доставки през есента

Audi разкри първите детайлности на напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение Q6 e-tron, което ще се предлага в две съществени версии- Q6 e-tron quattro и SQ6 e-tron, на цени от надлежно 74 700 и 93 800 евро (цени Германия), като от марката споделят, че първите доставки на електрическия автомобил ще бъдат осъществени през третото тримесечие на тази година.

" Разработено на новата PPE платформа, Audi Q6 e-tron е идващ софтуерен скок в премиум електрическа подвижност за нашите клиенти ", споделя Герно Дьолнер, изпълнителен шеф на марката.

От Audi разясняват, че новото Q6 e-tron, което е проектирано на създадената взаимно с Porsche платформа PPE, ще предложи освен впечатляващо пътно държание и дизайн, само че и софтуерно развиване, главен акцент в което е напълно електрическата система и опциите за бързо зареждане на батерията.

Според анонса на Audi, електрическият автомобил ще бъде изпълнен с батериен модул с приложим потенциал от 94.9 kWh, което ще разреши изминаването на до 625 километра без нужда от зареждане.



Q6 e-tron ще стъпи на пазара с мощ от 388 конски сили и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди, до момента в който при SQ6 e-tron пиковата такава ще бъде 517 конски сили и 4.3 секунди от 0 до 100 км/ч.

По отношение на зараждането, Audi Q6 e-tron разрешава бързо такова с потенциал от до 270 kW, което съгласно изчисленията на марката подсигурява генерирането на нови до 255 километра за 10 минути зареждане. Зареждането от 10 до 80% ще бъде допустимо за към 21 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР