Audi представи обновената версия на своя малък кросоувър Q2, пише

...
Audi представи обновената версия на своя малък кросоувър Q2, пише
Коментари Харесай

Audi Q2 става по-технологичен през 2024 г.

Audi показа обновената версия на своя дребен кросоувър Q2, написа автомобилното издание Autoevolution. Промените са скромни, технологиите са повече, а цената е малко по-висока, което е напълно всекидневно за всеки фейслифт.
 Audi Q8 и Audi SQ8 - какъв брой разхитителен е новият фейслифт на моделите
Това е най-разточителният нов джип на Audi

Пет години след дебюта на Q8 е време за промяна

Според германците всички версии на Q2 към този момент ще се оферират общоприетоо с 8.8-инчовия сензорен екран на компанията. Екранът, за който се твърди, че е извънредно сензитивен, има резолюция от 1270 х 720 пиксела. Системата може да се ръководи и с глас, а интериорните дизайнери са решили, че към този момент потребност от въртящия се контролер на централната подпора няма. Той е отстранен изцяло и на негово място има дребна ниша за предпазване на...нещо.
 Снимка 654586

Стандартното съоръжение включва DAB тунер (Digital Audio Broadcast), два врата USB-C, серия услуги от пакета Audi Connect, навигационна система, смарт телефон интерфейс и други Навигацията MMI Navigation Plus разполага с карти с висока резолюция и други услуги, измежду които тези на Гугъл, като по-интересното е, че тя може да се изобразява на цифровото табло зад кормилото, известно още като Virtual Cockpit, което има резолюция от 1920 х 720 пиксела.
 Снимка 654590

Новото Audi Q2 ще се възползва и от още няколко спомагателни софтуерни екстри. Всички версии към този момент ще се оферират със система за различаване на пътните знаци, заден паркинг помощник, както и система за предизвестие при овакантяване на пътната лента за придвижване.

Продажбите на фейслифтовото Q2 ще стартират през първата половина на годината с цени в Германия, започващи от 28 600 евро. По този метод се отбелязва малък скок в цената от тъкмо 450 евро по отношение на предходния модел.
 Снимка 654588

Двигателната гама стартира от 1.0-литровия трицилиндров мотор със 110 к.с във версията 30 TFSI. По-мощните разновидности 35 TFSI и 40 TFSI са оборудвани надлежно с 1.5-литров мотор със 150 к.с. и 2.0-литров елемент със 190 к.с. Дизеловите варианти разполагат с 2.0-литров 4-цилиндров мотор с мощ 116 к.с. и 150 к.с. надлежно във версиите 30 TDI и 35 TDI. Върхът на пирамидата се окупира от спортният вид SQ2 и неговата мощ от 300 к.с.
 Снимка 654589

 Dacia Spring - актуализирана и още по-добра от преди
Dacia обнови най-евтиния електрически автомобил в Европа

Spring е още по-атрактивен

Audi Q2 е на пазара от 2016 година и е построен върху модуларната платформа MQB A1 на концерна Volkswagen. Същата архитектура се употребява и от моделите Seat Ateca, Skoda Karoq, Volkswagen T-Roc и други Audi Q2 е по-малък от Mercedes GLA и BMW X1 и е най-малкият кросоувър на Audi.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР