Audi показа новия си модел Audi Q3, който тръгва на пазарa

...
Audi показа новия си модел Audi Q3, който
тръгва на пазарa
Коментари Харесай

Нов срещу стар - Audi Q3 2019-а и Audi Q3 2015-а

Audi сподели новия си модел Audi Q3, който тръгва на пазарa в Европа през ноември тази година. Това второ потомство на Q3 отбелязва раздялата със закръгления дизайн на предшественика си и взима някои черти от флагмана на марката Audi Q8. Подобно на него, новото Q3 2019-а има вертикални планки на радиаторната решетка, каквито имат Q8 и A4/A6 Allroad, докато всички останали модели на Audi са с хоризонтални. По-спортна е станала предната ризница, по-големи задните светлини, а предните са инспирирани от A3 Sportback и в този момент са към този момент с алтернатива Matrix LED.

По размер новото 2019-а Q3 е логично попораснало - 965 м на дължина, като по-голямата част от този размер – 760 мм идват от увеличеното междуосие. Нараснал е и размерът на багажника - 530-675 литра в зависимост от конфигурацията на седалките откъм гърба, а това е със 70 литра повече от предлеганото от предходния модел.

Отвътре новата кола наподобява също пораснала, даже и софтуерно с новия 12.3-инчов Virtual Cockpit и 8.8-инчовия централен инфотеймънт екран /10 инчов се предлага като опция/. При 2019-а Q3 няма отделен сензорен екран за надзор на климатика, а е непокътнат този с въртящи се копчета и бутони с цифрово отчитане на нагласената температура.

В новото 2019-а Audi Q3 са налични функционалности като Apple CarPlay, Android Auto, има два USB врата начело, два спомагателни и 12-волтова розетка отзад и Wi-Fi хот-спот свързване като стандартно осъществяване. От гледна точка на безопасноста новото Q3 е екипирано със система за спешно прекъсване, за предупреждение за овакантяване на лентата за придвижване, предизвестие за напречен трафик, адаптивен круз-контрол с асистент за тапи и активен асистент за задържане в лентата на движение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР