Audi e-tron GT е супер спортен електромобил с пробег от

...
Audi e-tron GT е супер спортен електромобил с пробег от
Коментари Харесай

Audi RS e-tron GT вече е на българския пазар


Audi e-tron GT е супер състезателен електрически автомобил с пробег от 487 километра
(снимка: Audi)

Нов, напълно електрически флагман показа вносителят на Audi за българския пазар – Порше БГ. Спортният модел Audi RS e-tron GT е съвременна интерпретация на класическия Gran Turismo.

Audi e-tron GT е супер състезателен автомобил, с изисканост във всеки аспект на производството – от най-малките елементи от рециклирани материи, вложени в интериора, през функционалността на формите в екстериора за съвършена динамичност на пътя и оптимално дълъг пробег, до електрическата подвижност, мощ и quattro системата за непоклатимост и сцепление на пътя.

„ С модела Audi RS e-tron GT демонстрираме какъв брой вдъхновяваща може да бъде електрическата подвижност. Уверено твърдим, че това е един прочувствен и емблематичен модел, който чертае основите на бъдещето в електрификацията на автомобилната промишленост ”, показа Маркус Татцер, изпълнителен шеф на Порше БГ.

Audi RS e-tron GT се задвижва от електромотор с мощ 440 кВт
(снимка: Audi)

Елегантното купе с четири порти на Audi RS e-tron GT съчетава прочувствен дизайн с мощно задвижване и динамична управляемост. Екстериорът трансформира спортния модел в същинско динамично произведение на изкуството. Интериорът също изповядва класическата концепция на Gran Turismo колите – пътешестване със състезателен темперамент, което предлага и отличен комфорт за пасажерите.

Електромотор с мощ 440 кВт (598 к.с.) разрешава впечатляващо ускоряване, като не по-малко впечатляващ е и пробегът от 487 километра (по WLTP), който обезпечава батерията с 85кВтч чист потенциал, както и извънредно късите времена за зареждане: единствено пет минути за обезпечаване на пробег от 100 километра.

Интериорът на Audi RS e-tron GT изповядва класическата концепция на Gran Turismo
(снимка: Audi)

Моделът е към този момент на българския пазар и може да бъде поръчан в дилърската мрежа на Audi. Цената на e-tron GT quattro стартира от 203 876 лева, за RS e-tron GT надлежно от 276 827 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР