Ауди (Audi) планира да изгради тази години три нови станции

...
Ауди (Audi) планира да изгради тази години три нови станции
Коментари Харесай

Ауди ще изгради 14 допълнителни станции за бързо зареждане близо до градове


" Ауди " (Audi) възнамерява да построи тази години три нови станции за бързо зареждане на електроавтомобили в банков регион на Цюрих, в австрийския град Залцбург и в немската столица Берлин, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

След позитивния опит с пилотната станция в баварския град Нюрнберг в Южна Германия, в това число салон за очакване и алтернатива за резервация за водачи на коли " Ауди ", ще бъдат построени спомагателни 11 станции в огромни немски градове доникъде на 2024 година

Тези данни и позитивната противоположна връзка са доказателство, че концепцията ни да предлагаме гъвкава инфраструктура за премиум бързо зареждане в градските зони е безспорен триумф, съобщи мениджърът на плана Ралф Холмиг.

Много жители не могат да зареждат колите си от контакти в домовете си или на работното си място и са подвластни от публичните станции, съобщи проектовият управител Евалд Кремл. По тази причина " Ауди " построява лична верига от станции за бързо зареждане за клиентите си.

В Нюрнберг 60 на 100 от потребителите, употребили един път услугата, още веднъж прибягват към нея. Този факт удостоверява концепцията ни за зареждане в центъра на града като опция на домашните контакти, акцентира Кремл. Станция с шест резервирани места за бързо зареждане може да зарежда 80 автомобила на ден.

По-малка станция ще отвори есента в банковия регион на Цюрих и ще бъде последвана от още две станции в Залцбург и Берлин до края на годината. " Ауди " заяви, че ще построи още три нови станции в немски градове за 2023 година Планират се още осем станции за 2024 година в огромни немски градове. Все още се търсят места за тях.

Дъщерната компания на " Фолксваген " (Volkswagen) с централа в баварския град Инголщат оповести още, че след 2033 година към този момент няма да създава коли с мотори с вътрешно горене, както и дизелови модели.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР