Audi A6 ще получи електрически еквивалент през 2024 г. с

...
Audi A6 ще получи електрически еквивалент през 2024 г. с
Коментари Харесай

Електрическо комби Audi A6 през 2024г.

Audi A6 ще получи електрически еквивалент през 2024 година с версия с означение Avant, която ще бъде един от първите електрически комбита в продажба.

Отговорът на Инголщад на идното през 2023 година BMW i5 ще бъде в огромна степен основан на нашумелите миналогодишни концепции Audi A6 E-tron и A6 Avant E-tron - с минимални промени, с цел да се приготви за шоурумите, схваща Autocar.

В неотдавнашно изявление за Autocar шефът на дизайна на Audi Марк Лихте разкри, че последните концепции на компанията са доста по-близки до серийните коли, в сравнение с постоянно се случва.

 width=
Той разкри да вземем за пример, че новото Audi A8 от 2024 година ще бъде " доста близко " до концепцията Grandsphere от 2021 година и мощно загатна, че новата идея Audi Activesphere може да се трансформира във версия " Allroad 2. 0 " на идващото Audi A7 през 2027 година - и приключи с догатката, че концептуалното дуо A6 E-tron също е съответен прелиминарен вид на идващото потомство A6.

" В края на тази година ще пуснем на пазара Q6 E-tron, а няколко месеца по-късно - A6 E-tron ", сподели Лихте. " A6 E-tron се появява тъкмо три години след представянето на E-tron GT, а при A6 E-tron - както видяхте на концептуалния автомобил, който е доста, доста, доста, доста, доста непосредствен до серийния автомобил - можете да видите, че ще бъдем по-елегантни и по-прости. "

 width=

 width=
 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР