Атрактивно научно шоу отново ще събере децата на Враца на

...
Атрактивно научно шоу отново ще събере децата на Враца на
Коментари Харесай

Деца от Враца щурмуват Космоса

Атрактивно научно шоу още веднъж ще събере децата на Враца на 19 май (неделя) от 10 и 12 ч. в залата на танцова школа „ Нанков “ на улица „ Търговска “ в центъра на града. Събитието още веднъж гостува в града след огромния интерес, който провокира предходните пъти. В рамките 60 минути децата ще вземат участие в щура лаборатория и мобилен планетариум „ Астронет “.
„ Всички участници ще имат опцията да следят научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите “, споделиха уредниците и прецизираха, че мобилната структура на планетариума може да побере до 25 участници по едно и също време. Филмите, които децата ще следят, ще се прожектират на 360 градуса и ще основават чувство за цялостно наличие. Прожекциите са на тематика „ Космос и природа “. Накрая всяко дете ще получи теоретичен подарък, който може да си вземе у дома.
Записването става авансово на телефон: 0885 869029. Таксата за присъединяване е 15 лв., след събитието всеки ще може да си купи научни епруветки за домашни опити на цена 12 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР