Атрактивната програма наXIXиздание на Туристическото изложение Уикенд туризъм ще предложи

...
Атрактивната програма наXIXиздание на Туристическото изложение Уикенд туризъм ще предложи
Коментари Харесай

Кулинарни състезания, анимации за деца и концерт на група „Молец“ в третия ден на „Уикенд туризъм“

Атрактивната стратегия наXIXиздание на Туристическото ревю " Уикенд туризъм " ще предложи в съботния ден на русенци и гостите на града две кулинарни надпревари - „ Като началник готвачите “ и „ Мини Мастър Шеф. Те ще започват надлежно в 10 и 10:45 ч.

На централния площад за най-малките и техните родители от 10:45 до 12:30 е проведена игра с чували „ Мама, баща и аз “, както и детска дискотека – анимация на ПГТ „ Иван П. Павлов “. За децата е готова и работилничка за занимания. По същото време ще има още веднъж безвъзмездна пешеходна обиколка с екскурзовод, а до 18 ч. феновете на рискови прекарвания могат да тестват своите умения на стена за катерене и въжена площадка.

През целия ден на пл. „ Свобода “ и на ларгото пред Операта ще бъдат ситуирани щандове на над 120 занятчии и производители от цяла България.

При удобни метеорологични условия в 17 ч. ще бъде повдигнат станалият емблема на фестивала атракцион - балон с парещ въздух.

Началото на концертната вечер ще бъде обещано от 19 ч. с присъединяване на балет „ Фрийдъм “ и известният влогър, актьор и артист - русенецът Боян Тодоров. От 20 ч. на огромната сцена до Съдебната палата ще се изявят артистите от най-актуалната младежка група в България – „ Молец “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР