Атрактивен медиен кантар подгря утрешната кикбокс гала Pro Fight 19

...
Атрактивен медиен кантар подгря утрешната кикбокс гала Pro Fight 19
Коментари Харесай

Атрактивен медиен кантар в Plovdiv Plaza Mall подгря Pro Fight 19

Атрактивен медиен кантар подгря утрешната кикбокс церемония Pro Fight 19 в Пловдив. Кантарът се организира в Plovdiv Plaza Mall и на него участваха всички 26 бойци. Кикбокс галата е на следващия ден, от 19:30ч. в зала " Колодрума ".

Организатори на събитието са пловдивският Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница.

Зрителите ще станат очевидци на три подгряващи и 10 съществени конфликта.

Трима бойци от уредниците на шампионата Бултрас Файт Клуб ще вземат присъединяване в конфликтите - Петър Кавраков, Костадин Стойков и Станимир Минчев.

Основният конфликт за вечерта ще е сред Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения.

Всички борби може да видите тук:

След кантара се организира и конференция в която присъединяване взеха легендата в кикбокса - Майк Пасения, президентът на Българската федерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, президентът на Pro Fight Кирил Чакъров, представителят на Бултрас Файт Клуб Красимир Марински, треньорът на националния тим по кикбокс Владимир Вълев - Питбула и участниците в главната среща Димитър Пенчев и Джорди Ларет.

Те приветстваха сходно събитие, което поради ковид не се е провеждало в България съвсем две години. Кирил Чакъров съобщи, че съвсем несъмнено до края на годината ще има още една кикбокс церемония в Пловдив, а тя ще се организира и всяка година.

Майк Пасения, който е един от най-големите треньори в кикбокса е специфичен посетител на събитието, а преди кантара той организира и семинар в залата на Бултрас Файт Клуб.

Кикбокс галата е и част от събитията по случай 110-годишнина на Ботев Пловдив.

Билетите за събитието се продават в системата на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лв., а ползата към събитието е голям.
TrafficNews.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР