Atradius откри едновременно клон и в румънската столица Букурещ Вторият

...
Atradius откри едновременно клон и в румънската столица Букурещ Вторият
Коментари Харесай

Новини - Insmarket ${ $.openxtag(`init`, { delivery: `http://ads.insmarket.bg/www/delivery` }); $.openxtag; }); --> var OA_zone

Atradius откри по едно и също време клон и в румънската столица Букурещ

Вторият по величина снабдител на кредитни застраховки в света – Atradius, разгласи, че уголемява интернационалното си наличие с две нови локации в България и Румъния като част от световната си тактика за разширение. " България и Румъния са измежду най-интересните пазари в Европа и показват огромен капацитет – уточни Андреас Теш, основен шеф " Пазари " на Atradius. – С оглед на това усилването на наличието ни в тези страни е идната разумна стъпка от нашата световна тактика за разширение. "
" Ще предложим на нашите клиенти най-хубавото обслужване с допустимо максимален опит на най-значимите пазари – добави Томас Ланген, старши районен шеф за Германия, Централна и Източна Европа в Atradius. – Чрез отварянето на двата клона освен ще укрепим позициите си на локална почва, само че ще се сложим в по-светлина по отношение на нашите интернационалните клиенти, които уголемяват активността си на тези пазари. "
По оценка на Atradius, брутният вътрешен артикул на Румъния, в която живеят 20 милиона души, бележи растеж от 4-4,8% годишно през последните години, което спрямо други държави-членки на Европейския съюз съставлява над междинния стопански напредък. Понастоящем размерът на румънската кредитна застрахователна промишленост възлиза на към 24 млн. евро, като годишният междинен растеж е 10%.
В същото време размерът на пазара на кредитната застрахователна промишленост в България, който сега се равнява на към 6 млн. евро, се отличава със незабравим ритъм на напредък – доказателство за положителния капацитет в този район, се споделя в прессъобщение на компанията.
От Atradius показват, че към този момент обслужват клиенти и бизнес сътрудници посредством офисите си в Букурещ и София. У нас Atradius участва като " Атрадиус Кредито и Каусион С.А., де Сегурос и Реасегурос, клон България КЧТ " и се обитава в София на адрес: бул. България № 109.
Към момента групата Atradius участва на пазарите на повече от 50 страни. През 2016 година компанията разшири азиатския си бизнес с нови офис в Южна Корея, Индия и Китай. Компанията усили наличието си и в Южна Африка, като закупи 25% от акциите на Credit Agricole Insurance Corporation of Africa Ltd (CGIC), водещ осигурител на търговски заеми в Африка. Допълнително компанията закупи и Graydon, водеща организация за кредитна информация в Холандия, Белгия и Англия. Част от експанзията бе и придобиването на 80% от акциите на португалската кредитна осведомителна организация Ignios.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР