Атмосферното налягане значително ще се повиши и вечерта ще се

...
Атмосферното налягане значително ще се повиши и вечерта ще се
Коментари Харесай

Жълт и оранжев код в цялата страна заради силни пориви на вятъра

Атмосферното налягане доста ще се увеличи и вечерта ще се приближи до междинното за месеца.

Днес времето ще е прохладно. В множеството региони ще духа мощен, в Дунавската низина краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Преди обяд облачността ще е забележителна и на обособени места към момента ще има валежи от дъжд, само че след обяд ще намалее до най-вече слънчево. Максималните температури ще са най-вече сред 18° и 23°, в София към 17°.

В планините облачността ще е променлива, преди обяд забележителна и на обособени места ще превали. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Ще нахлува леден въздух и след обяд температури бързо ще се намаляват. Максималната на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра – към 4 °.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа мощен, по северното крайбрежие краткотрайно плевел запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 20-24°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 10 мин. и залязва в 19 ч. и 30 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 20 мин. Луната в София залязва в 15 ч. и 40 мин. и изгрява в 0 ч. и 12 мин. след среднощ Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР