Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца. През деня през днешния ден ни чака най-вече слънчево време. Максималните температури ще са най-вече сред 13° и 18°. Привечер и през нощта против вторник над Западна и Централна България видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира и понижава, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове в ниските елементи ще е мъгливо. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 10°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще доминира облачно, преди обяд и мъгливо време. На места ще преръмява. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 01 мин. и залязва в 17 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 18 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 28 мин. и залязва в 15 ч. и 54 мин. Фаза: три дни преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР