Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

...
Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за месеца.
Коментари Харесай

Утре ще е предимно слънчево, с температури до 28 градуса

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от междинното за месеца. През нощта ще доминира ясно време, с раздрана висока облачност. Утре преди обяд ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Източна България и планинските региони ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 23 и 28 градуса, предава Българска телеграфна агенция.

В планините ще е слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17 градуса, на 2000 метра - към 10 градуса.

По Черноморието ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 21 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 16-19 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР