Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от
Коментари Харесай

С облаци, дъжд и сняг започва новата седмица

Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.

През нощта над Северна и Източна България облачността ще е забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Над западните и централните елементи от Южна ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в крайните югозападни региони до 5° – 6°. Утре ще доминира облачно време и на доста места, основно в южната половина от страната, ще има превалявания от дъжд, по-значителни през нощта против вторник в югозападните региони. Привечер в Северозападна България също ще има превалявания, които с понижението на температурите ще минават в сняг. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и източните региони – краткотрайно и мощен вятър от североизток. Максималните температури ще са от 3 – 5° тук-там в Северна до 10 – 13° в Югозападна България.

В планините ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от сняг, под към 1700 метра - от дъжд. Ще духа мощен южен, по високите и открити елементи и ураганен вятър от югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от дъжд. Привечер по северното крайбрежие дъждът ще премине в сняг. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температуи ще са сред 2 и 7°. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала. Температурата на морската вода е 6 - 8°.

На 19.03.2018 слънцето ще изгрее в 06:32 часа и ще залезе в 18:37 часа. Продължителност на деня 12:05 часа.

На 19.03.2018 луната ще изгрее в 07:46 часа и ще залезе в 20:43 часа. Осветеност на диска в 0h UT 3 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР