Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от

...
Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от
Коментари Харесай

Какво време ни очаква утре

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца, осведомят от Национален институт по метеорология и хидрология.

През нощта ще доминира ясно време. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 1°. Утре облачността ще е променлива, постоянно забележителна, само че единствено на изолирани места в източната половина от страната и планинските региони ще превали едва, най-вече сняг. Ще остане прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 5°.

Над планините облачността ще е променлива, по високите и открити елементи - постоянно забележителна. На места по старопланинското било и масивите от Западна България ще има превалявания от сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към минус 1°, на 2000 m - към минус 7°. По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - постоянно забележителна и на изолирани места ще превали слаб дъжд. Максималните температури ще са сред 5° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 47 мин. и залязва в 17 ч. и 31 мин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР