Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд ще се

...
Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд ще се
Коментари Харесай

Вълните на морето ще са три бала утре - опасно за плуване

Атмосферното налягане ще се намалява и след обяд ще се приближи до междинното за месеца.

През нощта вятърът ще отслабне. Над по-голямата част от страната ще бъде ясно, над Западна България - с краткотрайни нараствания на облачността. Утре ще е най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, като превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Сутринта ще е хладно, а оптималните температури след обяд ще са сред 24 и 29 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология за Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури: сред 24 и 27 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето в множеството региони ще е 3 бала, по здрач ще отслабне.

Над планините ще доминира слънчево време, с мъгли по билата и върховете до обяд и купеста облачност в следобедните часове. Само на изолирани места за малко ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от запад. Ще се задържи хладно за средата на юли с оптималната температура на 1200 метра - към 18, на 2000 метра - към 10 градуса.

В сряда вятърът ще бъде с източна съставния елемент. Ще е най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, единствено на изолирани места в планините ще превали. На места в низините дневните температури още веднъж ще доближат и надвишават 30 градуса; сутринта ще остане ветровито.

В четвъртък ще доминира слънчево време, с южен вятър още малко ще се затопли. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има след обяд и по здрач над планинските региони в Западна България и тук-там, основно в планините там, ще превали временен дъжд.

Прогнозата за времето може да ревизирате ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР