Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

По Черноморието - преди обед облаци, но след това ще става за плаж

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за юни.

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, гръмотевични стихии и градушки. На обособени региони, основно в Югозападна България количествата ще са обилни. Ще продължи да духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София към 26°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии и градушки. На места в масивите от Югозападна България количествата ще са обилни. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна и на обособени места към момента ще превалява дъжд. След обяд облачността ще се раздра до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 22° и 25°, каквато е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 50 мин. и залязва в 21 ч. и 1 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 11 мин. Луната в София залязва в 2 ч. и 24 мин. и изгрява в 14 ч. Фаза на луната: един ден след първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР