Атмосферното налягане ще продължи да се понижава, но ще остане

...
Атмосферното налягане ще продължи да се понижава, но ще остане
Коментари Харесай

Предимно слънчево време ще преобладава над страната

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Днес вятърът от северозапад, ще се усили и в Дунавската низина, западните региони на Горнотракийската равнина и по долината на Струма ще бъде сдържан. Ще бъде най-вече слънчево тук-там с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Северна България. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 7°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време, по-значителна облачност ще има над Стара планина и там на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 26 мин. и ще залезе в 17 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 29 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 5 мин. и залязва в 11 ч. и 24 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР