Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще бъде

...
Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще бъде
Коментари Харесай

Петъкът ще е предимно слънчев, валежите на Запад продължават

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще бъде по-ниско от междинното за юни.

До среднощ явленията на всички места ще затихнат и купестата облачност ще размие. През втората половина от нощта ще бъде най-вече ясно. Днес ще е най-вече слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развие купеста, а над планинските региони и купесто-дъждовна облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 26°.

Над Черноморето ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури 23°-25°. Температурата на морската вода 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд над масивите в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) за Българска телеграфна агенция. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток, а по билата от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, на 2000 метра – към 12°.

Етикети: прогноза за времето
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР