Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за месеца.Днес

...
Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за месеца.Днес
Коментари Харесай

Работната седмица си отива със слънчево време, леко заоблачаване следобед

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 15°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна, съвсем без превалявания. Повече слънчеви часове ще има над масивите от Западна България. Ще духа сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Ще духа сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 13°-15°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 6 ч. и 27 мин. и залязва в 20 ч. и 22 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 54 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 27 мин. и изгрява в 12 ч. и 47 мин. Фаза на луната: първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР