Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и

...
Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 24° и 29°. След обяд на места с валежи

Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца и ще е без смяна.

Днес ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в планинските региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.

Това е времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 17°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 15° и 18°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 30.04.2021 слънцето ще изгрее в 06:23 часа и ще залезе в 20:26 часа. Продължителност на деня 14:03 часа. На 30.04.2021 луната ще изгрее в - часа и ще залезе в 08:45 часа. След пълнолуние преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР