Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца.Днес ще

...
Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца.Днес ще
Коментари Харесай

Денят ще бъде предимно слънчев

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца.

Днес ще е най-вече слънчево, с по-значителна облачност преди обяд над множеството региони в Централна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, в София - към 20°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. След обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 7°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 18° и 21°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 35 мин. и залязва в 18 ч. и 50 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 15 мин. Луната в София изгрява в 4 ч. и залязва в 17 ч. и 47 мин. Фаза на луната: три дни преди новолуние
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР