Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца. През

...
Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца. През
Коментари Харесай

Очаква ни слънчев ден, но на места ще има мъгла! Следобед на Северна България са възможни кратки валежи

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца. През деня още ще се намали.

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд, основно над Северозападна България, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали временен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа до сдържан югозападен, в Дунавската низина западен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°. През нощта против вторник вятърът от запад-северозапад ще се усили, а от север на юг в доста региони от страната ще превали дъжд, в Северна България повече като количество, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан, по най-високите върхове на Рила и Пирин мощен до плевел запад-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд на обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали временен дъжд. Ще духа слаб западен, след обяд юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-25°. Температурата на морската вода е 13°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 02 мин. и залязва в 20 ч. и 44 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 42 мин. Луната в София залязва в 01 часа и 08 мин. и изгрява в 10 ч. и 07 мин. Фаза: два дни преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР