Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за август.

...
Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за август.
Коментари Харесай

Утре - жега, температурите до 34 градуса

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за август. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

През нощта ще бъде ясно, а на следващия ден още веднъж слънчево, след обяд - горещо. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури, най-вече сред 29 и 34 градуса, в София към 29 градуса, съобщи Българска телеграфна агенция.

На Черноморието ще бъде слънчево с до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 28-31 градуса. Температурата на морската вода - 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.

В петък и събота ще бъде слънчево. Временни нараствания на облачността ще има в петък след обяд над източната половина от страната, без превалявания. Вятърът ще е слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан, от изток-североизток. Дневните температури ще са с още градус-два по-ниски.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР