Атмосферното налягане през деня ще се понижи, но ще остане

...
Атмосферното налягане през деня ще се понижи, но ще остане
Коментари Харесай

Предимно слънчево време, но внимавайте, защото на много места ще падат мъгли

Атмосферното налягане денем ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Днес ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд на доста места в низините, котловините и към водните басейни ще има ниска облачност или мъгла , а в следобедните часове от северозапад ще се появи раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Югоизточна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 21°, в София към 16°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан юг-югоизточен, по най-високите елементи на Рила и Пирин краткотрайно мощен източен вятър. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде 15°, на 2000 метра - към 9°.

Над северното крайбрежие на Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, до момента в който над южното ще е по-често забележителна ниска. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 21.10.2020 слънцето ще изгрее в 07:48 часа и ще залезе в 18:33 часа. Продължителност на деня 10:45 часа.

На 21.10.2020 луната ще изгрее в 13:14 часа и ще залезе в 22:14 часа. Осветеност на диска в 0h UT 30 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР