Атмосферното налягане още ще се повиши и ще е малко

...
Атмосферното налягане още ще се повиши и ще е малко
Коментари Харесай

Днес времето ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност

Атмосферното налягане още ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Днес ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. В утринните часове тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, в София - към 20°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по най-високите върхове краткотрайно до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, в утринните часове тук-там с понижена видимост. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 18°-20°. Температурата на морската вода е от 10° на н. Шабла до 18° в Бургас. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 8 мин. и залязва в 17 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 3 мин. Луната в София изгрява в 0 ч. и 48 мин. и залязва в 14 ч. и 51 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР