Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и слабо

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и слабо
Коментари Харесай

Облачно време, но без валежи! Ще се стелят мъгли

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и едва ще се намали.

Днес ще е най-вече облачно, съвсем без превалявания. В утринните часове, тук-там основно в западните и централните региони щe има условия за понижена видимост. След обяд от югозапад облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб, в източните региони сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 7° и 12°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините до към обяд облачността ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места ще преръми. Ще има и мъгли. След обяд над масивите в Югозападна България, а до вечерта и на изток облачността ще се раздира и понижава. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 11°-12°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Сутринта вълнението на морето ще е 3-4 бала, след обяд ще отслабва.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 21 мин. и залязва в 17 ч. и 2 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 41 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 12 мин. и изгрява в 16 ч. и 15 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР