Атмосферното налягане е по-ниско от средното за април - през

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за април - през
Коментари Харесай

Днес разкъсана облачност с максимални температури между 10° и 15°

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за април - денем краткотрайно ще се увеличи.

Днес до обяд преваляванията на всички места ще спрат, от запад облачността ще се раздира и понижава, и след обяд над Западна и Централна България ще доминира слънчево време. Вятърът ще отслабне, а след обяд ще се ориентира от юг, ще е слаб и с него температурите ще се покачват, оптималните ще са най-вече сред 10° и 15°, в София към 11°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще е най-вече облачно и мъгливо, основно в източните региони - със слаби превалявания. След обяд преваляванията на всички места ще спрат, облачността от запад ще продължи да се раздира, над масивите в Западна и Централна България до най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър, по билата и мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, ще има и слаби превалявания от дъжд. След обяд преваляванията ще спрат, а облачността ще се раздра и намалее. Сутринта вятърът ще е от североизток, ще е до сдържан, по-късно денем ще се ориентира от юг-югоизток. Температурите на въздуха ще бъдат: 10°-12°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 02 мин. и залязва в 19 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 55 мин. Луната изгрява в 3 ч. и 57 мин. и залязва в 12 ч. и 57 мин. Фаза: един ден след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР