Атмосферното налягане до обяд ще е близко до средното за

...
Атмосферното налягане до обяд ще е близко до средното за
Коментари Харесай

Срядата ще бъде предимно слънчева

Атмосферното налягане до обяд ще е близо до междинното за месеца, след което ще се намалява.

Днес ще доминира слънчево време. В утринните часове над западните региони ще има ниска облачност, в обособени региони и мъгла. След обяд от запад ще стартира да се усилва високата облачност, в началото ще е раздрана, вечерта ще се вплътнява и снишава. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 6° и 11°, в София – към 8°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над западните региони. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. С него дневните температури доста ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, по северното крайбрежие – сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 6° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 53 мин. и залязва в 17 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 26 мин. Луната в София изгрява в 11 ч. и 20 мин. и залязва в 0 ч. и 46 мин. на 18 януари. Фаза на луната: един ден преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР