Атмосферното налягане днес ще се задържи малко по-ниско от средното

...
Атмосферното налягане днес ще се задържи малко по-ниско от средното
Коментари Харесай

Времето: Слънчева неделя с максимални температури между 21° и 26°

Атмосферното налягане през днешния ден ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Сутринта на обособени места в низините и към водните басейни ще се образува мъгла. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, по-високи по морския бряг, в София - към 5°. През деня ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София - към 22°.

Над планините ще доминира слънчево време с висока облачност. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - до сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са 21-24°. Температурата на морската вода е 17-19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 33 мин. и залязва в 18 ч. и 53 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 20 мин. Луната в София залязва 6 ч. и 444 мин. и изгрява в 18 ч. и 58 мин. Фаза на луната: пълнолуние.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР