Атлетико Мадрид спечели с 2:1 гостуването на Райо Валекано от

...
Атлетико Мадрид спечели с 2:1 гостуването на Райо Валекано от
Коментари Харесай

Атлетико надви Райо като гост и подготни Реал

Атлетико Мадрид завоюва с 2:1 гостуването на Райо Валекано от 28-ия кръг на Ла Лига. По този метод „ дюшекчиите “ съкратиха дистанцията от втория в класирането Реал Мадрид единствено на две точки.

Атлетико Мадрид поведе с 1:0 в 22-ата минута. Антоан Гризман пусна пас към Алваро Мората, който не стигна до топката. Алваро Гарсия се опита да я избие, само че я изпрати на пътя на Науел Молина, който излезе самичък против Димитриевски и прати топката във вратата му.

Атлетико удвои своята преднина в 25-ата минута, когато Яник Караско центрира от корнер в наказателното поле на Райо Валекано, където Марио Ермосо засече топката с глава и я вкара във вратата на Димитриевски.

Пред Алваро Мората се откри страхотна опция в 53-ата минута, само че той стреля настрана от вратата на Димитриевски.

Алваро Мората получи прекрасен извеждащ пас зад защитата на Райо Валекано 60-ата минута, само че бе съборен от Флориан Лежун. Първоначално съдията сподели жълт картон на бранителя на Райо, само че бе привикан да прегледа обстановката с ВАР, след което промени решението си и изгони Лежун с пряк червен картон.

Алваро Мората бе изведен на отлична позиция самичък против Димитриевски в 69-ата минута, само че стреля неопределено в навън.

Райо Валекано понижи своя пасив в 85-ата минута. Фран Гарсия насочи удар от разстояние, а Ян Облак не се намеси по най-убедителния метод и топката влетя в долния ляв ъгъл на вратата на Атлетико Мадрид.

С тази победа Атлетико Мадрид събра актив от 57 точки и се намира на трето място. Реал Мадрид е втори с 59 точки. Райо Валекано е девети с 37 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР