Атлетико Мадрид спечели с 1:0 домакинството си на Барселона в

...
Атлетико Мадрид спечели с 1:0 домакинството си на Барселона в
Коментари Харесай

"Атлетико" Мадрид наказа "Барса" след фрапантна грешка на Тер Стеген

" Атлетико " Мадрид завоюва с 1:0 семейството си на " Барселона " в дербито на 10-ия кръг в Ла Лига. Единственият гол в мача падна в добавеното време на първата част, когато Яник Караско се възползва от груба неточност на Марк-Андре тер Стеген.

За Лионел Меси това бе юбилеен мач №800 с екипа на каталунците във всички шампионати.

Снимка: Reuters

Играчите на Роналд Куман направиха много слаб мач и мъчно стигаха до голови положения. Домакините се бранеха добре, а при една контраофанзива в 11-ата минута Маркос Йоренте разтресе гредата.

След почивката Куман опита да разнообрази играта на каталунците, като пусна в игра Филипе Коутиньо, само че и това не докара до нужния резултат.

След шестата си победа от осем мача " Атлетико " се изравни на върха в класирането с " Реал Сосиедад ", който обаче е с мач повече.

Снимка: Reuters

Тимът на Диего Симеоне продължава да е единственият без загуба от началото на сезона в Ла Лига. " Барселона " пък позволи трето проваляне от осем срещи и заема десетото място с 11 точки.

Луис Суарес, който през последния трансферен прозорец мина в " Атлетико " точно от " Барселона ", не съумя да играе за първи път против някогашния си отбор, защото по време на паузата за националните тимове даде позитивен тест за COVID-19.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР