Атлетико Мадрид победи с 5:2 Валядолид в мач от 32-ия

...
Атлетико Мадрид победи с 5:2 Валядолид в мач от 32-ия
Коментари Харесай

Атлетико надви Валядолид и продължи надпреварата с Реал М за второто място в Ла Лига

Атлетико Мадрид победи с 5:2 Валядолид в мач от 32-ия кръг на испанското състезание по футбол и се приближи още веднъж на две точки от втория в класирането Реал Мадрид.

Нахуел Молина, Хосе Мария Хименес и Алваро Мората вкараха през първото полувреме за Атлетико. Валядолид съумя да редуцира пасива си на 2:3 в следствие, само че автогол на Хоакин и попадение на Мемфис Депай оформиха крайното 5:2 в интерес на Атлетико.

Шест мача преди края Атлетико към този момент е с 66 точки и две зад Реал Мадрид, който завоюва с 4:2 против Алмерия в събота. Барселона води в класирането със 79 точки след победа с 4:0 против Реал Бетис и направи поредна стъпка към купата.

Защитникът Молина откри за Атлетико в 20-ата минута с удар отблизо разстояние след контраофанзива, а Хименес удвои преднината на столичния отбор четири минути по-късно. Той се разписа с глава след центриране на Антоан Гризман.

Мората вкара третия гол след още една асистенция на Гризман в 38-та минута, само че Валядолид не се съобщи. Кайл Ларин бе прецизен от дузпа, откакто Марио Ермосо повали Гонсало Плата в наказателното поле.

Серхио Ескюдеро вкара втория гол за Валядолид в 74-та минута с глава след ъглов удар, само че Атлетико отговори единствено 12 по-късно. Хоакин опита да почисти рисково центриране на Анхел Кореа и изпрати топката в личната си врата. Депай пък означи последното попадение и по този начин Атлетико Мадрид записа осма победа в последните си девет дуела в шампионата.

Валядолид е 15-и в класирането с четири точки над изпадащите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР