Атлетико Мадрид няма да продава билети на притежателите на абонаментни

...
Атлетико Мадрид няма да продава билети на притежателите на абонаментни
Коментари Харесай

Атлетико няма да продава билети за пет гостувания

Атлетико Мадрид няма да продава билети на притежателите на абонаментни карти за идващите пет мача като посетител. Причината – наложените две наказания от УЕФА и Кралската испанска футболна федерация.

Миналата седмица Атлетико Мадрид беше санкциониран с 30 000 евро и получи условно наказване за продажба на билети на почитатели като посетител за един мач под егидата на, откакто почитателите демонстрираха „ расистко и дискриминационно “ държание при провалянето с 0:4 от португалския Бенфика в Шампионската лига.

По-рано този месец испанската федерация подреди на отбора да играе идващите си три домашен мача с отчасти затваряне на стадиона. Причината – прекратеното дерби против Реал Мадрид поради мятане на предмети по терена.

„ Щетите, нанесени на имиджа на Атлетико и на неговите почитатели, голямото болшинство от които се държаха по образцов метод, са сложни за коригиране. Сериозността на въпроса и отговорността да се грижим за имиджа на клуба ни принудиха да се предприеме тази мярка, до момента в който всички забъркани в тези произшествия бъдат разпознати “, се споделя в изказване на испанския отбор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР