Атлетико Мадрид не се е отказал от идеята да привлече

...
Атлетико Мадрид не се е отказал от идеята да привлече
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид иска да събере Суарес и Кавани

Атлетико Мадрид не се е отказал от концепцията да притегли в състава си Единсон Кавани. Днес " Дюшекчиите " публично подписаха с Луис Суарес, само че все пак те не престават да наблюдават и сънародника му Кавани. Смята, че те са подготвени да образуват атомно уругвайско нахлуване през новия сезон с двамата ветерани, твърди Goal.com.

33-годишният Кавани сега е свободен сътрудник откакто договорът му с Пари Сен Жермен изтече. От " Уанда Метрополитано " са подготвени да му предложат едногодишен контракт с алтернатива за удължение с още една. Уругваецът обаче ще би трябвало да се съгласи да получава по-ниска заплата от тази, която взимаше до момента на " Парк де Пренс ".

Преди да се стигне до привличането на Кавани, от Атлетико желаят да намерят покупател и за Диего Коща. Интерес към нападателя има от Фенербахче. Преди дни пък " Дюшекчиите " пратиха Алваро Мората чартърен в Ювентус.

Макар и в преклонна възраст Кавани към момента си остава един от топ нападателите в света. Това, че е свободен сътрудник прави интереса към него даже още по-голям. Той има 200 гола в 300 мача за ПСЖ и е най-хубавият голмайстор в историята на клуба. Последно голаджията бе свързван с Барселона, само че на този стадий няма публична оферта към него от каталунците.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР