Атлетико Мадрид надви с 1:0 Атлетик Билбао у дома в

...
Атлетико Мадрид надви с 1:0 Атлетик Билбао у дома в
Коментари Харесай

Гол на Гризман измъкна Атлетико Мадрид срещу Атлетик Билбао

Атлетико Мадрид надделя с 1:0 Атлетик Билбао вкъщи в мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Единственото попадение в дуела означи Антоан Гризман в 73-ата минута на срещата. Така " дюшекчиите " заемат четвъртото място с 41 точки, до момента в който Билбао остава на седмата позиция с 32 пункта. 

В 25-ата минута Иняки Уилямс стреля от границата на наказателното поле, само че ударът му бе блокиран от бранител на домакините. 

Атлетик Билбао стигна до добра опция в 41-ата минута. Дани Гарсия стигна до центриране и стреля, само че високо над напречната греда. 

Десет минути по-късно Яник Ферейра от отбора на " дюшекчиите " бе изведен в наказателното поле. Той нанесе пряк изстрел, само че стражът на Атлетик блесна със ужасно избавяне, с цел да резервира нулевото тъждество. 

Нико Уилямс отговори с удар от ръба на пеналтерията в 54-ата минута. Изстрелът му не бе задоволително мощен и прецизен, с цел да затрудни Ян Облак, който избави. Три минути по-късно и Маркос Йоренте пропиля добра опция. 

Антоан Гризман даде преднина на мадричани в 73-ата минута. Французинът направи самостоятелен рейд, който приключи с изстрел в задачата - 1:0.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР