Атлетико Мадрид има сериозен интерес към нападателя на Ливърпул Роберто

...
Атлетико Мадрид има сериозен интерес към нападателя на Ливърпул Роберто
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид опитва да отмъкне Фирмино от Ливърпул

Атлетико Мадрид има сериозен интерес към нападателя на Ливърпул Роберто Фирмино, твърди " Team Talk ". Диего Симеоне е набелязал опитния бразилец като съвършен вид за заместител на Жоао Феликс, който мина чартърен в Челси и е доста евентуално през лятото да бъде изплатен за непрекъснато от лондончани.

Договорът на Фирмино изтича и за момента той към момента не е преподписал. Доскоро той бе основна фигура на " Анфийлд ", само че по всичко проличава, че отсега нататък ще получава много по-малко шансове, откакто клубът притегли Дарвин Нунес и Коди Гакпо. Така 31-годишният футболист може да потърси ново предизвикателство.
 Ливърпул следи бранител на Спортинг (Лисабон) Ливърпул следи бранител на Спортинг (Лисабон)
В Атлетико се надяват да съумеят да убедят Фирмино да одобри тяхното предложение и да го вземат без пари през лятото. Ако мадридчани съумеят да реализират сделка с бразилеца, те сигурно ще са по-склонни да договарят с Челси за окончателната продажба на Феликс, като даже има късмет да понижат финансовите си искания към лондончани.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Фирмино бе притеглен на " Анфийлд " от Хофенхайм през 2015 година за 41 милиона евро. До момента той има 349 мача, 107 гола и 78 асистенции за мърсисайдци. С екипа на Ливърпул той завоюва една купа на Англия, една Шампионска лига, Световното клубно състезание и Суперкупата на Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР