Атлетико Мадрид и Спортинг Лисабон постигнаха споразумение за трансфера на

...
Атлетико Мадрид и Спортинг Лисабон постигнаха споразумение за трансфера на
Коментари Харесай

Атлетико разкара първи нападател

Атлетико Мадрид и Спортинг Лисабон реализираха съглашение за прехвърлянето на Лусиано Вието. Аржентинският футболист ще играе чартърен до края на сезона в португалския клуб, който има алтернатива да откупи неговите права за сумата от 10 милиона евро през идващото лято.

"Всичко със Спортинг за преотстъпването на Вието е контрактувано. Португалците имат алтернатива за закупуване. За суми не желая да приказвам ", заяви съветникът на президента на испанците Мигел Анхел Хил Марин.

Вието има 10 мача с екипа на Атлетико Мадрид от началото на сезона – 6 в Ла Лига, 2 в Шампионска лига и 2 за Купата на Краля. Той не е съумял да означи нито един гол.

Вието е образуван в школата на Естудиантес, а по-късно минава в Расинг де Авеянеда.

През 2014 година минава във Виляреал, за който изиграва 48 мача, в които отбелязва 20 гола и записва 8 асистенции.

24-годишният Вието дойде в Атлетико Мадрид през лятото на 2015 година с трансфер за 20 милиона евро от Виляреал. Той не съумя да се утвърди в състава на столичани, а през предишния сезон игра като преотстъпен в Севиля, за който се отличи с 10 гола и 5 асистенции в 31 срещи.

Чоло даде “зелена светлина “ за продажбата на Караско

Вието се завърна в Атлетико през лятото, само че в първата част от сезона беше главно запаса като записа 520 игрови минути в 10 дуела на "червено-белите " и не съумя да се разпише.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР